Yoga med Rachel Brathen på Clarion

Idag har jag jobbat för Vitamin Well, Vi stod på Clarion Hotell i samband med ett Yoga-event med svenska Rachel Brathen som är på Sverigebesök. Så himla inspirerande och roligt. Jag är ju som ni vet ingen Yoga-tjej direkt men jag har provat på ett par gånger och det känns ju väldigt harmoniskt och är mycket jobbigare än vad man tror och blir med all säkerhet så mycket roligare ju mer man lär sig och utövar det.

Grymt härlig stämning idag och jag var med och kollade på den andra klassen Rachel höll på eftermiddagen. Så coolt med så många yogisar i samma sal som gör exakt samma rörelser och sen se och höra Rachel som är ett sånt grymt proffs och så himla duktig på det hon gör. Ja det förstår tom jag som är en riktig gröngöling på yoga 🙂

Fun day!

image

image

image

image

image

image