World Class – Inspiration Day

Åh vilken härlig dag det har varit. Massor med träning, glädje, nya bekantskaper, kollegor, mat och mingel 🙂 Vad mer kan man begära? 🙂

Jag hade bokat upp mig på tre klasser idag, Pyramid Express, BodyCombat och Express Forever. Combaten är jag ju som känt väldigt bekant vid men de andra två klasserna var helt nya för mig. Pyramid Express var styrketräning – överkropp och sååå sjukt jobbig. Jag är glad om jag kan tvätta håret imorgon, risk att jag inte kommer kunna lyfta armarna 😉 Och Express Forever var allt möjligt, blandade klasser till en mage, balans, core, puls m.m men vid det passet var jag så himla slut från de två innan så jag kunde knappt genomföra någon övning! 🙂

image
image

image

image

Jag passade även på att prova lite Kangoo Jump. det är en klass som vi har på World Klass när man hoppar runt i sånna här roliga pjäxor. Sååå himla kul! Blev som barn på nytt! Ni kan hitta en filmsnutt här på Instagram. Jag måste prova på en sån klass så fort det passar i schemat! 🙂
image

Efter all träning så var det dags för mingel och middag. Det serverades Meze buffé och vi satt och käka, prata och hade trevligt. Vissa gick verkligen all in med temat för kvällen: Fitness från förr! Så himla kul! Jag var lite feg och banga och med mig några till. Men vissa var helt fantastiska och bjöd verkligen på sig själva! haha

 

image

image

image

Vid kl 20 när det var vidare utgång till Whiteroom som var abonnerat så orkade jag knappt hålla ögonen öppna. Jag dricker ju inte så jag kände mig inte alls i samma form som övriga och hade inte enrgin för en nykter kväll på krogen så jag tog min cykel hem. Och här sitter jag i myskläder helt död och har tvättat en maskin och diskat. Kommer sova gott inatt kan jag lova 🙂

Tusen tack alla inblandade för en fantastisk dag! Jag har verkligen haft SÅ kul och träningen var grym! 🙂 Och jag är så himla glad över att få jobba på World Class, vilken stämning och vilket team. Dessutom blev just anläggningen Slussen som jag jobbar på utnämnd till ”Årets klubb” – fantastic! 🙂 Yeeey! Känns verkligen som jag hamnat rätt och jag har världens goaste kollegor!!! Team Slussen!