Work work work

image

 

Den här vackra vyn njöt jag av imorse när jag körde hem från Gävle. Jag verkligen älskar att köra bil… det är som terapi för mig och så fridfullt. Livet i en bil är ganska mysigt ändå… gick ingen nöd på mig!

image

Det har varit hektiska dagar med massor av jobb och fix, därav min otroligt urusla uppdatering här. Skämmes! Men ibland kommer livet ikapp en och jag måste släppa på allt. Efter jobbet i fredags la jag tom undan mobilen och bara umgicks med D och vi gjorde sånt där mysigt (Som killar hatar haha) gick på Ikea, storhandla m.m 🙂 Men det var nödvändigt och det blev så mysigt där hemma! Vi såg två bra filmer också – Frozen och The Butler.

image

 

Jag har inte tränat sen i onsdags så i morgon har jag laddat för massssor av tärning när jag är ledig. Ska bli skitkul! Jag och D har satt upp nya mål som vi vill nå också vilket känns sjukt bra. Härligt när man kan ha någon som stöttar och peppar också, göra det tillsammans. Det är dags nu efter mycket strul under hösten att ta tag i vad man verkligen VILL. Nu jävlar och målet blir till sommaren så det känns toppen! Och den här gången håller jag det lite för mig själv för det är svårt att beskriva allt jag vill uppnå men i grund och botten är det hur jag mår och såklart inom träningen 🙂

Trevlig lördag! Imorgon blir det en massa träningsinlägg – that’s a promise!

 

 

image