Vinnaren av löparjackan!

Åh vad många fina mail jag har fått, redan dagen då jag publicerade tävlingen tänkte jag för mig själv hur svårt jag gjorde denna tävlingen för mig. Jag har fällt många tårar till många av era mail och ni har berört mig med era resor – helt fantastiskt! Jag önskar jag kunde ge var och en av er en jacka! Ni alla är så grymma, glöm aldrig det!

Den som vunnit jackan är denna fantastiska tjej – Camilla Thörn!
Grattis och så otroligt duktig du är! Fortsätt kämpa mot ditt mål och jag hoppas jackan kan vara en härlig kick för motivationen i höst! 🙂

 

Camillas motivering:

Hej Emma!!

 
Jag vill gratulera dig dig till ett fantastiskt jobb!! 🙂
 
Jag vill verkligen vinna jackan! Den jackan jag använder idag kunde jag precis knäppa på den första bilden och idag drunknar jag i den. Jag har inte riktigt haft råd att köpa en ny så jag låter den gamla hänga med tills den går sönder Emoji Idag har jag gått ner ca 45 kg och har 15 kg kvar till mitt mål och då har jag nästa halverat mig själv.
 
Jag har bestämt mig att göra det här på riktigt. Eftersom det är jag själv som har ätit för mycket och varit på tok för lat så att jag gick upp till 128 kg så har jag bestämt mig att jag banne mig ska gå ner allt själv också. Ingen operation, ingen svältdiet utan med massa träning och bra mat så ska jag själv ta bort alla kilon. Jackan skulle verkligen vara perfekt nu till de kalla höstmornarna när termometern visar 5 grader och klockan slår 0500 för att börja dagens första träningspass. Ett pass som tar mig närmare mitt slutmål. Emoji
 
Tack för att du tog dig tid och läsa mitt mail och lycka till i framtiden med dina mål och TACK för all motivation du ger mig i din blogg!

camillathorn

 

Här hittar ni hennes blogg! 🙂 http://snarthalverad.blogspot.se/