En vecka utan socker

Det har gått hyfffsat bra faktiskt… bättre än väntat. På jobbet har det varit värst… då vill jag moffa frukt och någon go protein-bar som  är dränkt med socker. I helgen på utbildningen var det också lite kämpigt när vi hade små pauser där de flesta år frukt eller anat som mellis – bara för det är så enkelt. Men jag hade nötter med mig och det gick bra! 🙂

Jag märker redan skillnad på mitt ansikte… och magen. Det är inte alls lika uppsvullet som innan. Bara det gör att jag känner mig bättre. För känslan att känna sig uppsvälld är bland det värsta som finns. Det tar tillbaka mig till hur jag kände mig och såg ut för ett år sedan… det är så mycket som sitter mentalt. Jag ser mig själv fortfarande som större i många situationer, jag liksom kommer på mig själv.

Idag och imorgon är två tuffa dagar. Efter en helg med så mycket träning och utmaningar var jag heeelt död igår. Somnade kl 22 och vetskapen av dessa två dagars schema gjorde mig väl inte direkt piggare om man säger så 🙂 Jag jobbar nämligen dubbelt idag och imorgon. På WC kl 6-14 och sedan på Sthlm Open för Vitamin Well kl 17-22 så det blir tufft. Bara hem och sova fortare än kvickt! 🙂 Men jag hoppas det blir lite extra skoj med tennis!

Ser redan nu fram emot en långledig helg fre-sön! 🙂

Nu kör vi hörrni…. ny vecka och nya tag!

 
image