Vecka 3 på slottet

Såg ni kvällens avsnitt? Om inte så kan ni se det HÄR!

Jag tycker det var riktigt bra och roligt idag…. Simon, herregud haha Du och din dans, bussguide och uttalanden – du är grym! Och Christian, vilken jäkla lagledare alltså – äntligen lyfts du fram som den grymma killen du är! 🙂

Och tävlingen… vilken jäkla grej alltså. Vi höll på i över 1,5tim utan paus och var heeeeelt slut. Absolut bland det mest påfrestande jag gjort i hela mitt liv. Jag mindes att jag efter första balen var helt slut och tänkte – Hur i hela friden ska vi orka detta? 🙂 Och ja som synes så var alla så himla trötta så det blir en hel del skrik och grodor som hoppar ur munnen. Jag lacka ju ur på Patrik som ska berätta för mig hur jag ska göra när det är helt tvärt emot vad jag vet är bäst och hur jag tänkt göra 😉 Men vi gör ju allt med kärlek och så fort tävlingen var över så är allt gnabb glömt. Jag verkligen älskar den lagandan vi hade och hur vi höll ihop och tyckte om varann så mycket!

Vinsten i tävlingen är ju himla bra, om det går vägen och laget gör rätt val 😉 Det var många tankar som gick den veckan. Imorgon får ni se hur vi tänkte och vilka vi valde att ta bort från invägningen.

Vecka tre för mig var den veckan jag kämpade mest, framförallt mentalt. Jag hade noll motivation och allt kändes tungt. Jag hade ont i foten, ont överallt i kroppen och kände mig bara så himla trött… längtade hem gjorde jag också. Men tack vare min pepplåt och alla fantastiska deltagare så biter man ihop och kör lite till. Även om vi var två lag vid tävlingar och invägningar så höll vi ihop som ett stort gäng övrig tid och alla är helt jäkla otroliga!

Imorgon är en väldigt spännande invägning, ni kommer bli chockade precis som vi blev! Inte missa!

Fick den här bilden av Mårten idag…. vecka 3… vilken jäkla supertrio! 😉 Ser vi slita nu eller? Halvsovandes! haha

Topteam