Vecka 1 BL 2014

Har ni kollat dom två första avsnitten nu? 🙂 Känner att jag kommer vilja kommentera lite varje vecka här framöver 🙂

Det kommer så mycket känslor när jag ser programmet. Allt ifrån miljön vid slottet, gymmet och köket… åh! Jag vill tillbaka! Men sen minns jag också smärtan,  tröttheten och paniken. Det som var värst under hela min tid på slottet var utröstningarna. Det är jobbigt från vecka ett men blir bara värre och värre, usch.

Så jävla grymt med två världsrekord då! Shit! Sarah the new me – Terminator. Jag grät. För vi är så jävla lika. Precis det Mårten får henne att jobba på med sig själv fick jag med göra. Att känna och acceptera sitt eget värde. Vara stolt. Det är en så tuff mental resa som inte går att beskriva. Just därför har jag och Sarah klickat så bra. Vi pratar mycket om hur vi handskas med allt privat och jag vill finnas där för henne som någon som ligger 1 år före i arbetet mentalt. Det saknade jag! Hon hjälper även mig att tänka på nya sätt… det är viktigt att ha det. Vi är så otroligt få som fått möjlighet att vara med i Biggest. Och att vi båda bor i Sthlm har ju varit det som fört oss samman 🙂
Sen är hon ju så jävla grym! Hon precis som jag fick ett tidigt smeknamn 😉

Men det är nu efter första veckan ”Dödens vecka” kommer när vätskan släppt, du har ont överallt och inser att det liksom inte kommer gå över. Det är nu i vecka två alla måste bestämma sig för att lyckas och göra vad som ön krävs för att göra det. Ska bli så spännande att se nästa vecka!

Tyckte det var väldigt tråkigt att Razmus fick lämna först. Han verkar så himla härlig och verkligen vill förändra sitt liv. Hoppas han kämpar på som fan hemma nu!

image

Bild lånad av @biggestlosersverige