Vart var jag för ett halvår sedan?

Kollade in på BiggestLoserklubben och det är en häftig känsla.. att se allas bilder gråade förutom vi fyra som är kvar.

Jag äri Topp 4!!! Helt sjukt… vilken jäkla prestation! Tänkte ni som inte sett det, kan ju få lära känna mig lite mer… lånar infon som ligger under min profil där 🙂

Emma Eklund
Ålder: 29 (Nu 30)
Yrke: Säljare (Account Manager)
Längd: 170 cm
Startvikt: 120,7 kg


Vad fick dig att söka?
Jag kom till en punkt i livet där jag insåg att jag behövde be om hjälp.
Jag har alltid klarat av allt jag tagit mig för i livet som arbete, utmaningar socialt m.m men aldrig lyckats ta hand om det viktigaste – mig själv. Jag såg reklamen på TV under min semester i somras och tog chansen och sökte direkt. Mårten Nylén har alltid varit en inspiration och jag har alltid velat få träna med honom så i och med min ansökan var det också en stor dröm – att få hans fantastiska hjälp! Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är över denna chans och möjlighet!

Har du försökt att gå ner i vikt tidigare och varför misslyckades du då?
Jag har som de flesta försökt mig på många former av dieter och även i kombination av träning genom åren. Det har gått bra i perioder men sen har jag fallit tillbaka i gamla mönster/beteenden när jag inte orkat hålla ut. Den mentala biten har jag aldrig lyckats förändra och inser att det är där det största problemet ligger för mig, och att jag behöver hjälp med det.

Vad är din strategi för att vinna Biggest loser och varför kommer du att lyckas gå ner den här gången?
Jag går in med 110% vilja och vinnarskalle! Mitt mål är att göra precis allt jag kan vecka för vecka och kunna gå upp på vågen och känna mig nöjd över min prestation och med det – förhoppningsvis aldrig hamna under något streck för att riskera att bli utröstad och åka hem. För första gången sätter jag mig själv i första rummet, jag vill göra en bestående livsförändring.  En sådan här chans som Biggest Loser får man bara en gång i livet!

På fritiden ägnar du dig gärna åt, vadå?
Umgås med vänner, familj och träna (Jo faktiskt! ;)) Gillar promenader, middagar, shopping, film/bio och resor.

Största last:
Godis

Vad är ditt favoritord?
”Harmoni”

Vilket ord tycker du minst om?
”Kanske” eller ”Jag kan inte”

Vad brinner du för?
Att må bra!

Vad får dig att tappa lusten?
Skitsnack, tjat och ”Mycket snack och lite verkstad”

Vilket ljud älskar du mest?
Havet

Vilket ljud hatar du mest?
Tjut och gnäll

Vilket är ditt favoritsvärord?
”Faaaan” eller ”Helvete”

Vilket yrke skulle du verkligen inte vilja ha?
Något som inkluderar fotvård (Jag har fotfobi!)

Jag får energi av:
Lycka – både min egen och andras! Och att få skratta 🙂

När ingen tittar:
Städar jag naken till väldigt hög musik…

På min drömmiddag skulle jag bjuda in:
Min morfar som inte längre finns med oss eller min blivande drömprins!

Musik som spelas hemma:
Jag är allätare när det kommer till musik men det som spelas mest är helt klart HOUSE! 🙂 Untz untz!

Mitt smultronställe:
Koh Tao, Thailand