Vår i luften

Nu börjar det verkligen bli vår, så efterlängtat! Prognoser visar också på att den kommande veckan kommer bli fantastisk med 10-15 grader och sol. Äntligen!

Var ute på en 2 tim långpromenad idag. Det gav mig så mycket härlig energi av att bara få njuta av att ha solglajjerna på och känna solen värma ansiktet 🙂 Mobilen dog efter att jag glömt laddat den så jag blev ”tvungen” att gå utan musik och bara lyssna på fågelkvittret vilket var harmoniskt.

pwsolberga

Gårdagen var kanon! Blev träning med Simon följt av middag och en film hos mig innan vi drog vidare på inflyttningsfest hos två av mina vänner i Hammarby Sjöstad. Väldigt trevlig fest med nya bekantskaper, tänk att det är sån otrolig skillnad på det nu från förr… jag kan ta för mig så mycket mer nu. Vågar ta kontakt, vågar visa vem jag är utan att behöva vara osäker som jag varit förut pga min övervikt. Jag blir så otroligt lycklig när jag reflekterar över dessa förändringar i vardagen.

Den här helgen har gått väldigt fort, nu ikväll ska jag bara mysa här hemma och förbereda småsaker inför imorgon. Packa träningsväskan, boka upp träningspass, göra i ordning matlådor och så ska jag nog krypa upp i soffan under en filt och se en film. Perfekt avrundning 🙂

Hoppas alla haft en riktigt härlig helg!