Vänförfrågningar på Facebook

Ikväll gick jag igenom alla hundratals vänförfrågningar på Facebook som trillat in under programmets gång. Jag känner mig så dum som inte accepterar men vill samtidigt förklara här om någon läser att Facebook är otroligt privat för mig, egentligen den enda sidan jag har kvar som är privat och jag hoppas verkligen det finns förståelse för det.

Det är ju skillnad på dem som skriver mail när de vill ha en kontakt, då har jag en möjlighet att förklara men när det bara är ”kompis på Facebook” man vill åt så känns det svårt. Speciellt från gamla bekanta som plötsligt vill bli kompis men inte lämnar någon rad och frågar hur jag mår? Det blir så knäppt.. om man nu vill ha en kontakt.
Det är därför jag skapat en BL-sida där man kan följa mig, men det bästa är ju ändå här på bloggen om man vill ta del av mitt liv.

Jag vill bara inte att någon ska tro att jag inte vill eller är taskig på något sätt. Känns som ett så knepigt läge. Men ja… nu har jag i alla fall förklarat mig här om någon skulle kolla in och så hoppas jag att ni förstår 🙂

flowers