Vackra Kungsholmen

image

 

Tog en kvällspromenad ikväll… fastnade i soffan när jag kom hem från jobbet och såg en film (Pain & Gain) och slumrade till en stund efteråt. Och klockan var bara strax efter 19… trött tjej? 🙂 hehe Filmen vad för övrigt rätt rolig, och helt sjukt att det är en verklighetsbaserad story!

Det höll då i alla fall på att bli en dag utan träning, men promenad lyckas jag alltid ta mig ut på vilket är skönt. Soffan var ju hur skön som helst men det sjuka är att för mig är det lika skönt (men på ett annat sätt) att få komma ut och gå. Just runt Kungsholmen älskar jag även om jag gått alla rundor man kan här och kan dom i sömnen men det går aldrig att komma ifrån hur vackert det är. Få ha musik i lurarna och bara gå, låta tankarna flöda, tänka igenom dagen, veckan, livet… ja allt. Och ofta så ringer jag min älskling, men idag fick det bli en solopromenad även på det sättet.

Jag har mycket att se fram emot de kommande veckorna. I helgen blir det jobb och nästa helg Göteborg och helgen efter det är det instruktörsutbildning igen och denna gång BodyPump! Det påminner mig även om att jag måste spela in min kompletteringsvideo på min teknik i combaten inom ett par veckor för ett godkännande – måste nöta mer! 🙂 Men det roligaste med BodyPumpen är att min fina vän Ellinor även kommer att gå samma! Ska bli såååå kul! 🙂 Helgen efter det den 15 nov så ska jag och Mr D ta en weekend i Eskilstuna och hänga med familjen och vänner, det ser jag väldigt mycket fram emot.

Nu ska den här tröttmössan lägga sig och samla ny kraft till imorgon 🙂 Ska bli skönt med sovmorgon! Att gå upp 04.45 måndagar och tisdagar är rätt tufft.