Utröstningar är det värsta

Invägningsdagarna var dom absolut värsta med slottstiden, jag kan inte säga det nog många gånger för jag vill att ni så gärna ska förstå. Samtidigt som man själv blir glad för sin prestation som får en att få stanna hinner man knappt bli glad för det innan det sköljer en hemsk känsla över en där man ska rösta hem någon direkt efter. Jag önskar att jag kunde ha njutit mer av hur duktig jag faktiskt var men det går liksom inte… man hinner vara det i några minuter, om ens det. Även om man försöker.

Denna vecka var det otroligt jobbigt! Jag röstar alltid med hjärtat för det är det jag kan stå för än idag. Marie var ganska självklar för hon inte gjort så bra siffror även om det var jobbigt då hon verkligen tagit fart och kämpat på riktigt bra de sista veckorna, men det var dags. Att sedan rösta hem Markus fanns liksom inte, han är så värd att stanna med sin vilja och stora hjärta. Att då välja mellan Hannah och Katta var så sjukt jävla jobbigt, så fantastiska tjejer båda två! Ja, jag kunde ju knappt prata som ni såg… värsta jag varit med om. Usch och fy. Jag älskar dig Katta, du är så jävla FAB! Saknar dig varje dag och är väldigt putt att du ska behöva bo så långt ifrån mig!

20130519-225815.jpg

20130519-225830.jpg

20130519-225925.jpg