Utmaning

God morgon!

Imorse ville jag inget hellre än att sova vidare i min varma säng… MEN jag tog mig upp som planerat efter en snoozning (notera att jag snoozar aldrig för jag blir om mer ännu tröttare av det) och gick ner till gymmet!

Blev 1tim backe på bandet och efter 30min kände jag som jag brukar när jag blir lite knäpp att jag vill utmana mig. 1tim på gymmet,  jag får aldrig tillbaka den så jag vill utnyttja den till Max när jag ändå är där. Så jag höjde både fart och lutning för att pressa mig. Det gick dock inte utan att hålla i mig men det var sjukt jobbigt och att bränna 1000 kcal på en maskin på 1 tim var lääänge sen jag gjorde vill jag lova. Sen stämmer väl den beräkningen inte exakt ändå men jag vet ju att normalt på 1tim med backe stannar den på ca 800 kcal.

Så jävla skön känsla. Träning ska vara kul men för att nå dit är den också skitjobbig och tuff! Man måste utmana och pressa sig om kroppen aka svara.  I alla fall min som varit väldigt aktiv under det senaste året. Det är då man förbättras och utvecklas. Härlig känsla. Förr var jag rädd för att ta i men nu – hell yeah! Ju jobbigare det är ju bättre känns det nu efteråt!

Välkommen fredag!

image