Underbara Kristin!

I slutet av vecka sju på slottet så kom Kristin ut till oss en ledig dag med sina två söner och hängde. Vi tränade ihop, hängde, käkade och hade skoj. Det betydde så otroligt mycket för oss som var kvar! Denna kvinna är helt fantastisk och så godhjärtad! Det kommer ni få se i nästa veckas utröstning lite extra också!

Dagen hon kom ut till slottet så tog jag och Hannah tillfället i akt att göra oss lite fina och prova lite privata kläder som vi inte gjort på veckor. Vi bodde lixom i träningskläder, fanns inget annat. Så att få klä sig och inse att typ allt var för stort som man hade med var så sjukt kul. Vi bytte jackor för att kännas oss lite ”nya” hehe Så himla kul, riktigt tjejhäng hade vi!

Det är sånt här som gör så mycket och Kristin är så jävla bra. Fantastisk på alla sätt och har hjälpt oss otroligt mycket under denna resa. Hon bryr sig på riktigt och har verkligen blivit en vän till oss. Sen har hon världens finaste barn… så fina och artiga och helt underbara! Helt övertygad att dom brås på mamma 😉

Kristin – massa kärlek till dig!

 

20130525-004501.jpg

20130525-004513.jpg