Två jobbkvällar kvar

emma20131113

Idag fick det bli vanliga kläder, känns som jag bor i träningskläder i stort sätt hela tiden. Känns skönt att få känna sig lite fin ibland 🙂 Det vill jag göra i helgen också… som jag längtat efter denna helg! Nu är det bara två jobbpass kvar ikväll och imorn kväll sen så tar jag och Mr D tåget hem till Eskilstuna och stannar där till söndag. Vi ska bo på hotell, mysa, träna massor, hänga med min familj och träffa vänner. Jag hoppas vi kommer kunna biomysa också, vi får se vad som blir… vi tar det som det kommer 🙂 Vi planerar sällan.

Det ska hur som bli så himla skönt att bara få komma bort i 3 dagar. De senaste veckorna har varit så sjukt intensiva och även om jag inte jobbat har det varit en massa annat som utbildning eller mässor m.m Men nu ska jag bara VARA. Det är så himla kul att träna ihop med D, jag saknar ofta det. Vi peppar och pushar varann så bra tycker jag så vi kommer nog köra två pass/dag i Eskilstuna och testa lite olika gym. Det finns ju ett utegym vid Djurgårn som brorsan visade, det måste besökas! 🙂 Ja finns massor vi kan hitta på! Ett besök på PowerGym är ett måste, jag tror D kommer älska det! 🙂

Nej, dags att hämta tvätt som är klar och sen sätta sig på cykeln till jobbet. Älskar onsdagar, brukar vara så härliga kvällar med bra energi. Hoppas ni alla har en fin dag, jag ser ju att solen tittar fram idag – passa på och njut!