Tuff träning på Nordic Wellness Hornstull

Jag älskar mina pass med Mårten, jag tar alltid ut mig så mycket mer på något sätt när någon är med och ”piskar” mig lite grann. Han behöver dock inte göra så mycket mer än säga vad jag ska göra… sen peppar han mig när jag kroknar lite och orken tryter och det gör att man tar i lite till när man inte trodde det var möjligt.

Idag körde vi 1tim och då såg det ut såhär.

– Uppvärmning 15min löpning på bandet på en hastighet mellan 10-12.
– Cirkelträning i salen med mountainclimbers, larvgång med armhävning, lårcurls, crunches, upphopp och sidesteps
– Boxningsintervaller
– Löpintervaller på bandet i 8min på hastighet 17

Vi filmade en liten snutt på min sista intervall… det ser ju ut att gå som nån jäkla soft joggingtur men hastighet 17 är ju sjukt jobbigt och hålla ut i 30sek intervaller… men det är kul. jag älskar att pressa mig! Och jag orkade alla, mission complete!