Tjejen utan bryn

image

Trött tjej utan ögonbryn 😉 Idag ska jag gå och färga brynen hos Eurobeauty som ligger precis vid jobbet. Inte för att det gör någon jätteskilland på mig som knappt har några men jag tycker det är skönt när jag tränar aå mycket att iaf få dom fjunen som jag har mörka 😉 Ni ser ju här hur det ser ut om jag inte fyller i dom med penna hehe

Ska bli skönt att få bli lite ompysslad. Det är då jag verkligen slappnar av. På Eutobeauty får man alltid ligga ner med en varm filt, hon släcker och har bara sin ”operationslampa” och så ligger man där och lyssnar på havsbrus och fåglar som är ljudet som hon spelar i bakgrunden. Jag somnar jämt. Och ni vet sådär så man rycker till precis när man somnar in haha Lika pinsamt varje gång.

Nästa vecka är det dags att fixa naglarna också. Ska bli skönt.

Annars har det varit en lugn morgon,  träningskläder är packade för efter stängning på jobbet idag ska jag köra dom berömda intervallerna på löpbandet igen 🙂

Trevlig onsdag!