Tillbaka hos Mårten

Idag fick jag äntligen köra ett pass med Mårten igen, det var så himla länge sen. Vi båda har varit bortresta så det har blivit att vi inte fått till något pass förrän nu. Men det gör det lite extra kul och speciellt nu när jag kommit i en ny form, och Mårtens respons betyder allt för mig. Ni vet sådär löjligt att man alltid vill göra någon stolt med det man gör och kämpar för.

image

Vi körde ett styrketräningspass med fokus på överkroppen. Jag körde bla övningar för chins och dipps i maskin vilket var kul och första gången. Mitt mål är ju en dag att orka göra några riktiga utan någon hjälp och bara min egen kroppsvikt. Men ingen brådis med det.

Just nu känner jag mig grymt stark även om jag inte kört så mycket styrka denna vecka. Hoppas på mer nästa vecka för då kommer jag vara i Gävle igen. D åkte hem idag och det känns redan tomt men jag är fylld med massor av energi, motivation och längtan efter härliga saker som är planerat framöver tillsammans med honom. Han gör mig verkligen glad och tar fram mina bra sidor, men främst så är det så härligt att ha fått träffa någon som förstår en, som är otroligt lik mig själv på många plan och som också har den här viljan och envisheten. Han är fantastik. För första gången känner jag att en kille verkligen menar allvar med att stötta mig i allt jag vill och gör och jag känner samma för honom. Allt blir så mycket roligare när man är två även i utmaningar som man har för sig själv.

D du är guld värd!