Till blivande Biggest Losers!

I veckan åker ett nytt gäng iväg för att spela in fjärde säsongen… jag är så avundsjuk. Jag vill tillbaka. Det är det absolut värsta men Bästa jag gjort i mitt liv! 🙂

För ganska exakt ett år sen (Vår resa började den 1 oktober 2012) var jag i Polen med mina tjejkompisar på en weekend. Det kändes som sista helgen i friheten då… jag åt och drack allt jag ville för jag visste att allt skulle ta en helomvändning så fort jag satte min fot på den där bussen som tog oss ut till Ekolsunds slott.

Jag hade bestämt mig, jag skulle göra det till 100%. ta alla verktyg jag kunde få, lära mig, kämpa, gå till botten med mig själv och mina problem, beroenden, vanor och beteenden. Jag ville mest säga några ord till er som åker iväg, om ni hittar hit till mig 🙂

Tro på er själva, ta hjälp av varandra. Visst, det är en tävling men det viktiga är att ni gör det för er själva. Att ni lyckas med det mentala. Ta in allt ni kan, lär er, ta vara på alla kunskap och verktyg som ni kommer få av alla så otroligt professionella människor ni kommer ha med er på er resa. Det kommer vara jobbigt, SVINJOBBIGT! Ni kommer vilja ge upp, ifrågasätta varför ni är där, vilja åka hem, gå till bensinmacken 3mil bort för att köpa godis… men håll ut! Ge aldrig upp. Ni kommer att komma till punkten där smärta inte är ett hinder längre. Skavsår kommer ha noll betydelse… ni kommer gå era promenader, stå på crosstrainern och göra allt ni kan man plåster, tejp, lindor, compede så länge inte något är brutet eller trasigt. Jag fattar än idag inte hur man klarar en sån mentalitet… men ni kommer få det på plats det bara kommer till en. Ni kommer ha varandra. Ta hjälp av det. Hitta någon som är lik dig och stötta, peppa, hjälp, sällskapa… oavsett färg på lagtröja! Så gjorde vi och det tror jag är en stor del till vår framgång och vår otroligt fina gemenskap och styrka vi har i varandra än idag.

Fatta att just ni fått chansen. Vi är inte många i Sverige som fått denna möjlighet. För att vara ganska exakt 42 st och med er blir vi 56 st om ni också är 14 st tappra själar som det varit åren innan. Och när ni kommer hem, då börjar er resa på riktigt – och var inte rädd för det. Ni har påbörjat er resa som kommer att vara resten av era liv. Och när ni kommer hem, tveka inte att höra av er om ni behöver stöd. Jag finns här för er allihop – vi är en stor familj även om vi aldrig träffats! Tveka inte – skicka iväg ett mail till mig bara! För jag vet hur jag var i ett stor behov av stöd när jag kom hem och alla andra också.

Stort LYCKA TILL!!! Det kommer vara första dagen på ert nya liv.

IMG_2111_1