Tidig morgonträning med Ninjan

Igår kväll bestämde jag lite spontant en morgonträning idag, kl 06 med Mårten! Simon var också där och vi startade med 30min på crosstrainern och sen blev det cirkelträning inne i salen – just like old times! Och jävlar vad kul det Är!!! Bara av att kliva in på det där gymmet (Nordic Wellness Långholmsgatan) så strömmar gamla känslor hej vilt från Biggest-tiden. Idag bestämde jag mig… jag kommer köra där mer ofta för att hitta tillbaka till den där härliga känslan som jag hade idag. Det gäller att ta till alla knep man kan… för nu är det tungt för mig. Vet inte varför men jag har inte haft motivation som jag vill ha 🙁 Men idag! Mårten tar fram känslor som ingen annan kan hos mig och mycket har såklart med att göra med den resan vi gjort. Jag har inte långt kvar till mitt mål, det är dags nu så jag blir ”klar” någon gång och kan gå vidare och laga andra saker – då inom mig. Fan det är ett ständigt arbete ska ni veta… men det gäller att kämpa på.

Nu efter träningen mår jag ju så bra, grymt bra! Nu blir det en grym träningshelg har jag bestämt som ska hålla i sig under nästa vecka också. No excuses, och jag kommer redovisa allt här för er vilket ger mig själv en extra push! 🙂

Kolla in den här filmen på Mårtens Instagram – man kan ha kul när man tränar också 😉 haha

Bring this Friday! Nu ska jag göra mig lite fredagsfin för ett par timmars jobb innan jag ska på Avicii-träffen! Kvällen blir TRÄNING! 🙂

Kärlek till er alla, idag är jag väldigt känslosam känner jag 🙂

 

image