Testat CrossTraining

Ikväll har jag träffat Chris som var här från Uppsala för att träna CrossTraining på SATS Tule, riktigt kul att äntligen få prova på det. Riktigt bra cirkelträning och svetten sprutade i vanlig ordning och extra kul att få träffa och träna med Chris! 🙂 Grymt stark är hon!

Funderar på att köra det här passet varje torsdag… det gav riktigt bra puls och grymt flås. Jag tar ut sig så mycket mer på gruppträningar sådär, jäkligt bra.

image

image

Efter träningen så gick vi till Odenplan och käkade på Primo Ciao Ciao. Åt en sååååå god sallad med chevre-ost och jordgubbar! Godaste jag ätit på väldigt länge, mums! Dit måste jag fler gånger.

wpid-IMG_20130620_204342.jpg

Nu är allt inhandlat för imorgon också. Jag kommer äntligen att få fira en idyllisk midsommar i skärgården. Vi är ett stort gäng på 30-35 pers som ska vara där och bo kvar. Många av oss kommer att tälta! 🙂 Sen är vi ett gäng från Biggest som ska med… väldigt många faktiskt. Patrik, Otte, Markus, Jose, Karin och kanske Simon. Det kommer vara sillunch och femkamp och på kvällen går man tydligen till någon dansbana haha hur kul är inte det? Tydligen så är det över tusen personer på denna ö som spenderar midsommar där… det är som upplagt för att bli succe! 🙂 Jag längtar!

Men innan jag tar lite midsommar-ledigt så har jag ett träningspass med Mårten imorgon mellan 7-8. Jävlar vad jag ska köra då! 🙂

Glad midsommar om vi inte hörs innan jag ska iväg imorgon förmiddag! <3