Ta fram den där bra känslan

Jag älskar verkligen mina morgonpromenader, gärna dom bort till Djurgårn som det blev idag. 2tim 15min blev det 🙂

När jag vet att jag ska gå långt så tar jag gärna på mina compressions-strumpor för vaderna. Dom är bra för blodcirkulationen och gör att man också återhämtar sig snabbare. När jag går såhär långa rundor på tom mage så är det på sätt och vis allt än skönt i kroppen…. magen kurrar och nästan svider och så har vi låren och benen som också gör sig påminda. Men ändå så är det som terapi att få gå på ute… känslan av att jag gör något bra, något som tar mig närmre mina mål och till en känsla i kroppen som innebär lycka.

IMG_1997

 

Jag tänker ofta så när jag går mina rundor på Kungsholmen som jag säkert gjort 500 ggr utan att överdriva. Ni ve när man tröttnar på ”sin runda” men det är ändå där jag nått min framgång, där jag gjort min förändring. Så tänk på det när ni beger er ut. Även om ni går i skogen, i stan, bland betongen, vid vattnet eller vart som det är där och då ni gör det och det ska ni tänka på. Ni tar er ett steg närmre ert mål. Så försök också gilla det ändå på ert eget sätt!