Summerburst Dag 1

 

Åh vilken härlig kväll det var igår! 🙂
Musik för mig har varit en stor del under all träning och slit det senaste halvåret. Det var det enda vi fick ha med oss till slottet och träning tycker jag blir sååå mycket roligare med grym musik. House-musiken är helt fantastiskt enligt mig… det är något som kan vända en hel dag för mig.

Förra året missade jag Summerburst och jag var så arg över det så när det släpptes biljetter i år så bokade jag på en gång. Skillnaden nu är väl att jag ser det som ett jäkla långt cardio-pass! Skämt å sido… igår blev det inte så mkt dans som jag tänkt men det var för regnet som kom i omgångar men det var så otroligt häftigt att se alla som trotsade det och bara körde på. Som nykter blir det lite annorlunda 😉

Kvällen var helt fantastiskt och när det var sol – som det faktiskt var mestadels var det en sån jäkla härlig kväll. Massor av människor som bara var glada, dansade och hade kul. Mina favoriter var helt klart Hardwell, Alesso och Steve Angelo. Idag kommer det blir ännu bättre när Albin Myers, Otto Knows och Sebastian Ingrosso entrar scenen 🙂 Längtar! idag ska det ju även vara 20 grader och strålande sol… panik över klädval! 🙂

Och tack till alla fantastiska människor som kom fram och hälsade igår, det ger mig så sjukt mycket energi och man blir så varm i kroppen när man lyckats inspirera andra med sin resa. Det var överväldigande. Lämna gärna en kommentar om ni läser här så jag vet vilka ni är! 😀

Hoppas vi ses i vimlet!

20130614_19420920130614_18523520130614_191951IMG-20130614-WA000020130614_233542