Stolt över mig själv

Det har varit en grymt jobbig kväll… därav dessa sena uppdateringar. Jag har spenderat en del tid i telefon först med min fina mamma och sen en lång stund med min älskling.

Det har varit många jobbiga dagar på senaste men idag var det hemskt. Jag har jobbat hela dagen idag vilket gjorde att jag inte hann äta nått, jag hade med mig shakes men det blev liksom inte av att gå och blanda dom. När jag kommer hem är jag sådär VRÅLHUNGRIG och fler gånger på vägen hem vill jag bara gå in i en matbutik och köpa med mig ALLT jag är sugen på… jag hann tänka delicatoboll, nån god pasta, kanske en Ben & Jerrys, lösgodis… you name it. Men jag höll mig. Jag kommer hem, värmer kyckling och vräker på en massa sallad och håller mig till det. Jag var tom hungrig efter den här megaportionen men då tog jag lite mer sallad, inget annat. Jag blir så jävla stolt över mig själv då, men samtidigt gör det så ont i mig. Att jag fortfarande över ett år senare efter att ha börjat resan mot ett hälsosammare liv måste kämpa dagligen för att inte misshandla min kropp och kämpa emot sug, beroende och frestelser. Vet ni hur många gånger jag tänker att jag inte orkar mer? Fler gånger i veckan på senaste… usch.

Jag är så himla glad att jag har en kille som vet precis hur det är, som kämpar för samma sak och som stöttar mig i allt. Att ha någon som pratar vett med en och som påminner en om alla bra saker som jag gör och har gjort. Det betyder allt en sån här dag. Det gör att jag blir ännu mer kär i honom. När jag förstår hur mycket han faktiskt tycker om mig, usch jag blir gråtfärdig bara jag skriver om det.

Imorgon är en ny dag, en ny kamp och jag ska klara av den också. Så det så. Som jag så hårt men ärligt svarade en tjej på Instagram idag – Sluta önska, ta kontrollen. Det är hemskt, men sant. Livet är allt annat än lätt, just accept it.

Och med detta…. vill jag tipsa om en väldigt god balsamico med smak av dadlar. Helt fantastisk att ha på sallad! 😀

image

image