Stänger av och kör på…

Gick och la mig igår med världens  skönaste känsla… vaknar upp idag kollar mobilen och allt bara rasar. Ibland krävs det så lite för att det ska rubba allt… när sådant här händer så ballar jag ur, när jag når en gräns där jag känner panik och maktlöshet – Det kan gå åt två håll: Antingen vill jag bara vara hemma, stänga in mig och äta godis eller så går jag och tränar och bara gräver ner mig i att inte tänka på något, ta ut mig fullständigt så det bedövar det där jobbiga för stunden. Som ”tur” är så är det träningsbiten som händer allt som oftast nu för tiden och det kan jag ju tacka för men det är heller inte bra i längden… men ur ett hälsosamt och långt tänk så gynnar det mig mer än att vräka i mig godis som har en effekt av grov ångest framöver istället.

Så… i morse packade jag väskan, tog cykeln och tog mig till World Class Nybroplan för träning. När jag var där på vår Inspiration Day såg jag att dom hade ”trappmaskiner” som jag alltid velat testa. Det blir ju också en form av backträning som jag älskar… så det stod på mitt schema. När jag väl är där så är träffar jag kollegor, pratar och har kul (jag glömmer bort/förtränger allt det jobbiga ytterligare) och vips så har jag även lovat att haka på en Bodypump-klass 11.30. Så jag drar igång med trappmaskinen som uppvärmning i 40min. Tror ni jag var död eller? Eh JA! Svetten spruta och mina ben och rumpa värkte… men det var bara att springa upp och ge sig rakt in i lite styrketräning. Aria som körde bjöd på den nya releasen – BodyPump 88 och det var skitkul. Till skillnad från den releasen som varit nu innan så är denna mer uthållig och långsam, man kan lägga på mer vikt och verkligen fokusera träningen mer på varje muskel. Grymt skönt… och den största utmaningen i denna release för mig var triceps och axlar… oh my!

 

image

 Dagens outfit är från Rönisch! Både tisha och tights! 🙂 Älskart!

image

”Say hello to my little friend”

image

 

Nu ska jag äta något och ladda om för lite mer träning med en kollega. Ska testa på World Class House Of Shapes… ska bli kul, aldrig varit där! 🙂 Dom ska tydligen ha Crossfit-bur och lite annat skoj… ser fram emot ett hårt pass där med 🙂

Jag håller er uppdaterade under dagen här.