Sprang milen idag, på rekordtid!

Det här är helt sjukt, jag lever i någon form av lyckorus än! Jag hade sån himla dålig motivation idag… har bara legat och degat i soffan hela förmiddagen och sprungit i tvättstugan. Men sen tog jag mig ut ändå, vädret är ju så underbart. Jag tänkte jag skulle prova att springa 1mil. Jag springer ju mest drygt 5km nu inför vårruset men det är bra och springa lite längre också… så jag lunkade på i mitt behagliga tempo som jag nu vet ligger på ca 5:30min/km och när jag sen insåg att jag sprungit en mil – på 55:55!! Blev jag helt till mig… shit! Det är den bästa tiden jag haft… och jag tog inte ens i speciellt! Hur snabb kan jag då verkligen springa tänker man ju då? Wiiihoooo!

Jag har alltid drömt om att orka springa. I alla dessa år som jag gått mina powerwalks och mött löpande människor har jag varit så avundsjuk! Jag har tröstat mig med att alla ser så jävla sura och förstörda ut att det inte ens kan vara kul 😉 Haha Men det är fan kul och jag tänker på det jämt när jag springer – jag springer och ler med hela jävla ansiktet så gott jag kan! 😉

Drömmar blir verklighet… det är bara du själv som bestämmer om det ska bli så!

endomondo1mil

20130512-160537.jpg