Spontan träning är kul träning!

Hemma från kryssningen och hade precis kommit hem, slängt mig i soffan och skulle vila lite… trodde jag.
Då får jag ett sms av Malin som frågar om jag vill joina henne och Mårten på gymmet… nu har jag turen att bo 10 min bort med cykel så jag tvekade inte en sekund och slängde på mig träningskläder och tog cykeln 🙂

Det är få förunnat att ha dessa möjligheter, det vet jag. Men jag är så otroligt tacksam för den fina vänskap vi fått och att vi kan träna ihop och att dom tänker på mig och vill att jag ska ha det bra. Det betyder så obeskrivligt mycket.

Tänk så mycket denna resa och senaste halvåret har gett mig… på så många olika plan. Jag har inte bara fått ett nytt liv, tagit tillbaka min hälsa, är glad och lycklig… jag har fått så fina vänner också. Helt magiskt!

Jag antar att; Good things happens to good people.

dumledumle