Spinning på WorldClass Slussen

Idag fick jag hänga med på Ellinors spinningklass på gamla kära WorldClass Slussen där jag för fyra år sen jobbade i receptionen ❤️  Så härligt att vara tillbaka där och superkul att tom några gamla härliga medlemmar var med på klassen så det blev ett kärt återseende 😃

Ellinor är så sjukt duktig som instruktör också så det är så himla kul när jag väl får chansen att följa med och köra för henne. På söndagar kl 11.15 kör hon en 60 min spinningklass med pulsband! Så kul att kunna mäta vart man ligger under klassen så man vet att man är där man ska i träningsupplägget 😃 En timme gick sjukt fort också vilket är det bästa betyget på en klass 👍🏼 Jag tyckte det var skitkul och tog ut mig totalt och hade som mål att komma upp i 100% minst en gång under klassen och det blev tom två ggr 😃🙌🏼🚴🏻‍♀️💦


Vilken underbar söndag detta blev. Häng med sin bästa vän, träning och endorfiner som festar loss i hela kroppen! 😃