Söndagsrundan

Jag bestämde mig redan igår kväll att jag skulle ta mig ut på en runda idag som var 1 mil. Hade tänkt powerwalka men snoozade alldeles för länge så det fick bli en löprunda istället 🙂 Testade att springa helt utan coachingröst via appen Endomondo men ville ändå mäta sträckan och se så jag höftade på en runda som jag vet är ganska exakt en mil och det blev 10,05 km 🙂

Idag sprang jag i riktigt behaglighetstempo bara och fick njuta av känslan att kunna springa. Jag njöt av det fina vädret, vackra Kungsholmen och känslan av att faktiskt ha ett helt okej flås, utan stress. Jag tänkte inte ens på något,  var helt blank och bara lyssnade på musik och tog in den friska luften. (Precis vad jag behöver nu för mitt huvud bara snurrar av massa saker privat) Det är just det som varit min dröm, mitt mål. Tänk att jag nu är här,  ett år senare. Här ska jag också hålla mig kvar för det ger mig så otroligt mycket.

Nu ska jag återgå till hushållsarbetet. Skönt att kunna göra det pigg och full av energi i kroppen istället för halvseg, nyvaken snoozande med sovande kropp.

Du ångrar aldrig ett träningspass!

image

image