Some shopping to do

Idag ska jag äntligen köpa mig ett par nya löparskor! Ett år sen sist nu så det är verkligen på tiden.

Sist fick jag så himla bra och proffsig hjälp av Morgan på Asics-butiken här i Sthlm och idag ska han hjälpa mig igen. Känner mig som ett barn på julafton! 🙂 Det som är så bra är att all info om mig finns i deras dator sen sist så att man lättare kan se vilka skor jag behöver. Hightech! 😉

2014 ska bli ett bra löpår har jag bestämt!  Och vad är en bättre start att unna sig ett par riktigt bra skor. Värt varenda krona när fötterna får precis vad dom behöver.

image

Ingen morgonträning idag,  jag snoozade och somnade om.  Så himla skönt och det är min sista lediga dag så det fick vara värt det. Ätit frukost nu och så ska jag ner till stan och fixa skorna,  och sen inviga dom! 😀

Trevlig söndag!