Snart helg igen

Tänk att det redan är fredag imorgon. Här sitter jag på tunnelbanan på väg hem från jobbet och har två härliga jobbdagar till denna vecka. Skönt att alltid ha söndagar lediga i alla fall även om jag jobbar varannan lördag 🙂 Älskar friheten i det schemat jag har på gymmet.
image

Idag har det varit en bra dag också, full fart verkligen och mycket att göra. Då trivs jag som bäst. Innan jobbet så gjorde jag dock absolut ingenting… kände mig så lat. Sov till kl 9, vaknade och saknade min andra hälft bredvid som jag brukar rulla runt och pussa på armen. Det har verkligen varit härligt att ha honom här hos mig några dagar även om vi inte gjort ett skit. Bara umgåtts, fixat och i alla fall fått lite tid tillsammans. Igår såg vi The Wolf Of Wall Street… riktigt bra film!
Men det blev lite tvätt på förmiddagen, handlade mat, förberedde matlåda, betalade räkningar… sånt där nödvändigt ont. Imorgon ska jag utnyttja dagen bättre.. blir en lååång promenad på morgonen innan jag börjar jobba kl 11.45. Sen ska jag ut till Balance i Solna och träna med Biggest-Sarah och ha lite fredagsmys.

På måndag börjar nya säsongen! Jag är såååå förväntansfull och nyfiken! 🙂 Ni missar väl inte? 🙂

biggestloser4