Snart ett år sen….

Nu är det snart ett år sen min resa startade. Jag kollade min ansökningsvideo här om dagen och det verkligen gjorde ont i hjärtat. Jag känns så stressad, desperat och nästan förtvivlad… jag är så glad att just jag fick chansen att förändra mitt liv!

Jag tänkte dela med mig av en till hemmavideo som utlovat. Här är en av många ifrån Thailand där jag summerar resan. Jag var där 2 veckor med brorsan över jul och nyår direkt efter invägningen på Bosön där jag klarade av att knipa en säker finalplats med Simon. Jag har räknat ut att det är den 14e veckan in i Biggest,  jämför då mot ansökningsvideon – helt galet! 3,5 månad.

Jag saknar mitt driv som jag hade här… så lugn som jag är, hur jävla självsäker jag är på att jag ska klara det och att jag aldrig kommer falla tillbaka. Så fel jag hade. Jag har tagit steg tillbaka… men jag har absolut inte fallit tillbaka helt i alla fall. Jag kämpar på och jag kommer aldrig ge upp! Om det är nån som ska iväg och få förändra sitt liv den här 4 säsongen av Biggest Loser och som läser min blogg så tänk på allt jag säger i den här videon. Utnyttja det här halvåret till max, fokusera och ge 100% för den tiden är den ”enkla” det är livet såhär efter som blir den stora utmaningen. Go go go! 🙂

Klicka på bilden för att komma till klippet! 🙂

DSC00088