Skön ledig dag

Idag hade jag en helt ledig dag, den sista innan 10 jobbdagar på raken med start imorgon 🙂

Blev en morgonpromenad i förmiddags, tvätt, nagelfix, städning, shopping och sen BODYCOMBAT!  Det var sååå länge sen jag körde det nu så jag var så himla peppad och det var SÅ kul! Det är verkligen min svaga punkt när det kommer till träning, det absolut roligaste och jobbigaste jag vet! Älskart! Så nu får det inte gå så lång tid mellan gångerna,  ska boka upp pass utefter mitt jobbschema så jag verkligen får plats 🙂 Releasen som är nu älskade jag! Idag blev det på SATS Fridhemsplan med Linn, hon är bra! 🙂

image

Jag tog verkligen ut mig, jag lyckas nästan jämt göra det på dessa pass… jobbigare än löpning – lätt! På det sättet är Bodycombat så bra för man kan verkligen anpassa utefter egen förmåga eller dagsform. Jag kommer ha träningsvärk imorn 😉
Nu har jag vräkt i mig denna goda middag i ett nafs, så gott. Grillad kyckling, avokado och sallad med granatäpple.  Supergott och nyttigt!

image

Nu ska jag göra en likadan matlåda till imorgon och göra iordning lite för veckan. Ska bli kul att jobba! Jag är minsann en liten arbetsmyra 🙂