Sista dagen på Slussen

Åh vilken lång dag det har varit idag.
Var med och lärde mig rutinerna för öppning på den nya anläggningen (Nybroplan) och fick känna av läget där. Otroligt trevligt gym, det känns jättebra. Imorgon ska jag vara med och stänga också för att kunna köra igång på heltid på måndag 🙂

Jobbade även några timmar under eftermiddagen på Slussen, mina sista timmar. Åh så tråkigt det känns, det blev liksom verkligt på något sätt att jag faktiskt inte kommer cykla dit på måndag igen utan någon annanstans. Jag kommer sakna allt. Stämningen, kollegorna, medlemmarna, atmosfären… vi är som en liten familj där. Som det är känt för – Den lilla anläggningen med det Stora hjärtat. När man tom får höra av medlemmarna att dom kommer sakna mig och att dom hälsat till mig, det värmer verkligen! Men några av dom får jag förhoppningsvis fortfarande träffa på Nybroplan och kollegorna har jag ju kontakt med i sociala medier 🙂 Sen får jag gästspela där och träna ibland hoppas jag.

Jag är så himla dålig på ”hej då” så jag väljer att se det som en ny början med härliga återseenden framöver!

large_world-class-slussen28_imgTack för den här tiden ♡