Show me the money

image

Har en mysig kväll hemma i soffan idag.  Kollar på Jerry Maguire (Älskar den! Speciellt den där söta lilla ungen!) och kunde inte hålla mig utan att äta nått gott 🙁 Får bli 300g vattenmelon och 250g jordgubbar vilket motsvarar ca 200 kcal.

Idag har jag haft en riktigt bra söndag. Började dagen med en löptur och sedan tog jag bilen ut till Ingarö för att hälsa på mina kusiner med familj 🙂 Det var så länge sen, innan Biggest 🙂 Så det var väldigt kul att få träffa dom!
image

När jag kom hem slängde jag mig på cykeln och mötte upp Magnus en kompis och hans polare Henrik och tog en söndagsfika på ”Lisa på torget” 🙂 Och efter det har det bara varit soffhäng för hela slanten. En väldigt lugn söndag med andra ord och endast ett träningspass. Men jag tar igen det imorgon… ska börja springa på morgonen istället för att gå mina långa morgonpromenader och se hur det känns. Försöka springa i 1tim, behagligt tempo. Och ett par ggr i veckan springa på tid och pressa mig på milen. Det är ju bara en månad kvar fram till Midnattsloppet nu ju – tiden går så fort! 🙂 Vågen står still för att jag har slarvat med maten… det är så jävla svårt. Som ikväll när jag inte kan låta bli! Sataaan! Men det är bara att kämpa vidare!

I veckan kommer jag ju dra igång en tävling också, håll utkik! 🙂