Saker att se fram emot

Det har varit otroligt mycket jobb för min del denna månaden men nu börjar det komma saker jag verkligen sett fram emot. Jag älskar att planera in saker så jag vet att det kommer sånt jag tycker är kul och kan se fram emot 🙂

Nu i helgen så ska jag upp till Gävle och hänga direkt efter jobbet på lördag eftermiddag. Det roliga är att brorsan också kommer att hänga med mig och Daniel 🙂 Han åker faktiskt upp redan på morgonen på lördagen så dom ska träna ihop och hänga. Sen kommer jag och så blir det bio på kvällen och träning ihop alla tre på söndag.

Jag kommer även ÄNTLIGEN få förlovningsringen i rätt storlek då. Det har känts så jobbigt att gå runt med en annan nu under två veckor men den var tyvärr liiite för liten så han fick lämna in den för att få rätt storlek och lite annat fix. Så det ska bli så härligt att få den fina stora ringen på mitt finger 😀 Och när någon säger Grattis och ”åååh jag måste få se ringen” så kan jag faktiskt få visa den och inte säga att jag har en tillfällig 🙂 Då kanske jag slänger upp en bild här också när jag har den på mig…. stor risk för det! haha

Sen nästa helg är jag långledig och ska åka till Bydalen! Vi var ju där förra året i Christians (Biggest) stuga och jag åkte skidor för första gången! Jag tyckte det var så himla roligt så nu hoppas jag det blir en tradition att vi samlas där en gång om året och åker tillsammans. Så jag och D åker med Markus (Biggest) och hans Michaela upp i en bil… bara en sån roadtrip är ju kul! Kommer bli en såååå härlig weekend! Håller tummarna för vädret bara, förra året hade vi strålande sol varenda dag!

IMG_2214-1