Running n´Yoga på Rosa Skrot

Vilken härlig dag det har varit – fylld av inspiration, härliga tjejer, motivation och träning! 🙂

Vi var 26st tjejer och vi delades upp i två grupper där den ena (min) började med löpträning och den andra med Yoga 🙂 Sen bytte vi på eftermiddagen efter föreläsning och lunch 🙂

Löpningen var ju det som jag verkligen hade siktat in mig på och Jenny Sunding var den som höll i ”löpskolan” och jag har nu lärt mig ännu mer! Men inte bara nytt utan även fått en bättre förståelse varför man bör träna på vissa saker och vad tekniken är bra för exakt. Superkul! Det är så roligt vad det gör med ens löpning direkt när man får tänka på hur man ska springa, fotnedsättning osv. Tusen tack Jenny för alla dina bra tips och otroligt duktiga sätt att lära ut på! Jag sög åt mig som en svamp 🙂
image

image

 

image

image

Till lunch fick vi supergod sallad från Mix n Go som är helt fantastisk. Jag har lunchat där själv ett par gånger innan och man kan välja en sallad nästan precis som man vill ha den och allt är så fräscht och gott! Stort plus! Sen att vi kunde sitta ute i solen och smaska, prata och ha det gött var helt fantastiskt – vilket väder vi haft idag! Rena sommaren!

image

image

Efter lunchen så blev det Yoga med Shirin. Jag har gått på Yoga för denna fantastiska människa innan och hon gör som Mnalin Nylen säger Yoga på ”svenska” så man verkligen förstår. Sen är Yoga inte min grej, jag kan verkligen inte slappna av, hitta andningen eller sluta tänka på när det är slut. Kan inte sitta i skräddarposition mer än 30 sekunder innan jag får ont överallt osv…. men ja alla är vi olika! Jag njöt på mitt sätt och försökte göra det till det bästa… men den som säger att Yoga är lätt? Hell no! Så sjukt jobbigt, kommer ha träningsvärk!

image

image

image

Stort tack till Malin Nylen, Rosa Skrot och Camilla Dymling och självklart till solstrålarna Shirin och Jenny! Det var verkligen en energigivande dag med massor av inspiration och motivation! ♡