Rudolf med röda mulen

image

Det här kan vara årets mest ocharmiga bild haha Men jag är sjuk och orkade bara ta ett par när jag kom till jobbet idag och kände mig som jag blivit överkörd av ett tåg. Ser ni min röda näsa? Herregud… jag har sett ut sådär om inte värre nu framåt kvällen inser jag nu.

Något är på gång… jag sov 10 tim(!!!) inatt och vaknade inte av larmet ens… tur jag började sent idag! Jag sover aldrig så länge så något är på gång i kroppen… i panik gav jag mig ändå ut på en liten promenad och insåg väl ganska snabbt att det var dumt. Nu blir det vila. Jag gjorde en riktigt trevlig podcast också innan jobbet som kommer ut om drygt en vecka – återkommer mer om det i nästa vecka! 🙂

Imorgon blir det full vila i hopp om att detta ska vända och bli bättre till lördag men det känns tyvärr väldigt mörkt 🙁 Usch så ledsen jag blir. Men mycket sömn brukar funka på mig så det ska jag fokusera på. Nu har jag iaf tagit helg, himla skönt!

God natt allihop. I helgen kommer en ny tävling också!! 😀 Håll utkik! 🙂