Rotfrukter… yum!

image

image

Idag har vi en ”påfyllardag” och man kan faktiskt ändå äta nyttigt för det. Efter vår 2tim-promenad så handlade vi ocv gjorde iordning lunch – det blev rotfrukter i ugn med kyckling oc sallad till. Så sjukt gott! Vi sa tom det till varann att bra mat såhär tom är godare än pizza.

Vi hade rödbetor, rotselleri, morötter, sötpotatis, rödlök, paprika och zuccini med lite olivolja. In i ugnen 20 min sen tillsatte vi grillad kyckling och ko-ost som vi smulade över och lät vara i ugnen 10min till. Till det hade vi en grönsallad med lite ost i 🙂 Såååå himla gott. Sen ringlade jag över lite Dadel-balsamico på salladen, min absoluta favorit!

Nu har vi soffmyst lite och ska iväg till gymmet för lite styrketräning och ikväll blir det bio 🙂 Vi ska se Captain Phillis!

Och just ja, var på ett Bodycombat pass härn i Gävle igår på gymmet Må Bättre. Riktigt kul för nu sitter koreografin så jag kan koncentrera helt på min teknik. Träningen tas ju till en helt annan nivå nu. Mycket trevligt gym och stort tack för gästvänligheten till Jenny som stod i receptionen 🙂