Riktigt härlig lördag

Vädret har verkligen varit med oss idag. När vi gav oss iväg på löpningen så var det molnigt och det fläktade lite men sista kilometrarna så kom solen fram och man känner direkt vilken skillnad det blir – skitvarmt 😉

Vi sprang i ett lugnt tempo tillsammans och jag tror det blev 7,5km på 50min. Då kan man springa och prata och njuta av sällskapet samtidigt. Några av oss rushade lite i backarna som kom bara för att få upp lite puls, det finns många olika varianter att ta till om man vill samtidigt som man gör det ihop så alla känner sig OK med takten 🙂

Alla kunde inte vara med på lunchen efteråt men jag, Ellinor och Elisabet gjorde sällskap på Loopen i solen. Underbart! Vi skulle kunna ha suttit där hela dagen kändes det som 🙂 Jag tog en supergod räksallad, yum yum!

Johanna tog några bilder med sin mobil, delar med mig av en gruppbild när vi var klara och glada  🙂

image