Rekord i Biggest Loser

Efter lite sömn har jag nu lyckats smält gårdagen lite 🙂 Vilken uppståndelse det blev, shit! Tusen tack för alla sms, samtal och mail som strömmat in från håll och kanter. Jag visste att jag tog ett rekord men inte att det skulle lyftas fram  på det här sättet, jag blir alldeles generad!

Det var mycket känslor igår, minns precis hur det kändes när jag stod där på vågen… Jag var så sjukt nervös, dels för att stå så avklädd inför deltagare och produktion och sen inse att en stor del att Sverige kan se också. Det är otroligt jobbigt när man skäms för vad man utsatt sin kropp för.
Första veckan på slottet var sjukt tuff, klart man förstod att det skulle bli väldigt jobbigt när man åkte dit men HUR jobbigt förstår man inte förrän man väl är där. Det blir en sån chock för kroppen med så många timmars träning… jag hade ont överallt! I muskler jag inte trodde fanns.  Jag var ändå van vid träning så jag vet att jag tänkte på de andra deltagarna som inte tränat på flera år hur fruktansvärt ont dom måste haft om jag knappt stod ut med mitt. Men jag hade som mål med min medverkan att använda den här chansen till 100% och jag gick All in med full fart från dag ett för att kunna gå upp på vågen vecka efter vecka och känna att jag gett allt.

– 10,2kg kom som en chock! Över all förväntan 🙂 Magisk känsla. Första veckan gör vi alla grymma siffror, det är mycket vätska som släpper när man lägger om så mycket med kost och träning för kroppen… Vecka 2 och 3 blir alltid lägre siffror om man kollar alla Biggest Loser säsonger som gått, det är då man sätts på prov ordentligt och måste kämpa vidare som ett djur.

Det ska bli så kul att ni får följa mig och dom andra på den här resan! 🙂 Nu är vi igång…. Lets do this!