Rätt håll

Nu känner jag att det känns lite bättre i alla fall, och det är för att jag fått komma ut på en låååång promenad. Det är verkligen det bästa jag vet, alla dagar i veckan! Det är ren meditation för mig och speciellt i sånt här strålande väder.

Det blev 17 km totalt och jag gick ut till Djurgården och powerwalkade där, helt oslagbart.

 
image

image

När jag var där så messade Kickan och undra om jag ville mötas upp – sure! Älskar spontanhäng så vi sågs i Kungsträdgården på vägen tillbaka för mig och tog en glass och satt och prata i solen! Så gött! Ingen stress och bara ”fånga dagen” 🙂

 
image

Nu är jag hemma och har ätit lite och gjort mig iordning för att ta mig ut till Bromma (Mornington Hotell) där Mårten Nylen har en föreläsning idag. Jag behöver verkligen lyssna på lite kloka ord och hämta motivation… är det någon som har den effekten på mig så är det just Mårten. Han är fan bäst! Jag behöver bara vara i närheten så ger han massa energi… så idag ska bli härligt att få lyssna på honom. Känner mig väldigt lyckligt lottad som fortfarande har honom i mitt liv efter Biggest, fantastisk människa är han!

Någon som ska dit? Hoppas vi ses! Jag ska stå och pricka av lite namn vid ankomst 🙂

image