Promenader

Jag älskar ju mina morgonpromenader, dom är lite av heliga för mig. Jag går ofta tillsammans med Patrik men det kan vara minst lika härligt att gå själv.  I helgen blev det några promenader på egen hand… dels en kvällspromenad som var supermysig. Sommarkvällar slår allt och Stockholm/Kungsholmen är så vackert.

Igår morse tog jag med gåstavarna med ut på morgonrundan. Det blir både bättre tempo och mer flås, det gäller att använda dom rätt annars är det rätt meningslöst. Jag möter ibland folk som bara går och drar dom eller släpar med sig dom. Ska dom göra någon nytta så ska du verkligen använda dom och trycka ifrån så även armarna får jobba. Det blir betydligt svettigare och jobbigare som omväxling till att bara gå på. På slottet fick vi BungyPump-stavar som vi gick med… jag älskar dom – just för att man kan få jobba med armarna också. Jag har ett par med 6kg motstånd och dom tycker jag är perfekt.

image

Igår så var vi ut till Sumpan och grillade hos José, himla härligt att få passa på att umgås med Markus som är i stan. Det var en supermysig kväll och imorse var jag, Patrik och Markus ute på morgonrunda tillsammans. Jag kommer sakna Markus nu när han åker hem imorgon, det har varit så härligt att få ha honom här i några dagar. Saknar honom redan.

Nu blir det till att ladda om… kl 10.45 ska jag infinna mig på Delta Gym för ett styrkepass med Gustaf Ollas… herregud, hur ska det gå?! haha Uppdaterar senare idag… väntar mig träningsvärk från helvetet 😉