Pressvisning – Röhnisch höst/vinter-kollektion

image

Underbar lunch! Lax med rotfruktssallad!

wpid-2014-04-10-22.54.16.jpg.jpeg

image

image

image

En del av Plus-kollektionen – håll koll på tightsen! Så snygga!

image

Spana in dom nya löparjackorna i babyrosa och den mönstrade – love it!

image

image

image

 

wpid-20140410_114720.jpg

Favoritoutfiten! Men jag ska nog slå till på samma mönster i löparjackan! Älskar tightsen!

image

Jag fick inbjudan att gå på Röhnisch pressvisning idag och kolla på höst/vinter-kollektionen som kommer komma i augusti. I’m in love! Ni vet ju mitt tjat om Röhnisch sen innan, jag verkligen älskar deras träningskläder och speciellt shape-tigtsen! Det kommer så otroligt mycket fint till hösten så jag bara LÄNGTAR att få lägga vantarna på en massa nytt! 🙂

Jag hade med mig Nicoleta som jag träffat genom min träning, kul att göra nått ihop såhär! 🙂 Vi fick en supergod lunch och så två fina goodiebags innehållande en sport-bh från Stay In Place och en vattenflaska, usb-minne och hopprep från Röhnisch! Så himla fint.

Stort tack till Isabel och Röhnisch för att jag fick komma och ta del av denna härlig dag och träffa så härliga människor! 🙂 

image