Personbästa på milen!

Jag drog ut på en löprunda imorse och kände mig sådär glad och pigg, tänkte att jag bara skulle springa i ett behagligt tempo och få upp distansen till en mil för det är en vecka sen sist.

Mycket med löpning kan jag uppleva är dagsform. Ibland går det lätt och ibland får jag kämpa mer. Idag kändes det bra och mitt mål var bara att ta mig runt på under timmen men när jag når 8km i örat och fortfarande känner mig stark så ökade jag och sista kilometern insåg jag vilken grym tid det kunde bli – och det blev det!!! Nytt Personbästa med 53:20 min! Awesome! Kommer jag leva på i flera dagar! Haha Jag var i ett sånt jävla lyckorus så jag drog av en film på Inatagram som jag nu fick en notis om att den tagits till någon form av topplista – vad innebär det? Sjukt kul iaf att det just blir en video där man är tomat och helt uppsvälld i ansiktet haha Jag bjuder på den! Jag – fåfäng? Näe 😉 Nakna sanningen 😉

Jag är så grymt stolt över mig själv att kag gång på gång pressar mig och gör sånt jag inte trodde var möjligt. Jag är ingen lättviktare men man kan springa ändå! Obviously 🙂 Så alla där ute kämpa på… ta tid på er, ha inte bråttom.  För mig har det tagit 8mån att vara där jag är idag med löpningen sen jag började 🙂 Det går!

Ut och spring idag/ikväll. Perfekt väder för det är både varmt och blåser 🙂 Dela gärna med er med en kommentar hur duktiga ni också är! Vi är ett team 😉

Kram från Huvudstabadet!

image

image

image