Personbästa på 5km

Jag begav mig ut på en löptur nu på morgonen. Hade bestämt att jag skulle testa 5km inför Vårruset och pressa mig lite för att se om jag fortfarande orkar.  Jag har inte sprungit distans såhär på 2 veckor,  bara kört intervaller och högintensiv träning så att fortfarande ”ha det” är en sjukt skön bekräftelse.

Ursäkta men fan va grym jag är!
Under 24 min!

image

image

Jag har allt annat än en ”löparkropp” men det går ändå. Jag är ett levande bevis på att allt går bara man vill. Du måste bara våga att pressa dina mentala som fysiska spärrar. Hård träning ger resultat det finns liksom inga genvägar. Det är svinjobbigt men när man når sina mål eller ser att man faktikst kan är det den bästa känslan ever! Det är sååå värt det!

Fan jag vill att alla ni ska inse vad vi är kapabla till. Vad vi kan, vad vi kan pressa oss till, flytta våra begränsningar!

image