Outfit för Midnattsloppet

Sådär då var kläderna bestämda för ikväll! Gick snabbt… hade D varit här hade han varit i chock haha För jämt när vi ska ut på promenad eller till gymmet är jag den som byter om gång på gång för att allt ska matcha haha FASHION!!

Men idag sket jag i det det, iaf att matcha skorna 🙂

Dagens:
Keps från Under Armour
Tisha från Nike då 😉
Tights från Röhnisch som är sjukt sköna och höga i midjan så det håller in allt förbaskat skinn! 🙂
Skor från Asics

Jag startar i startgrupp 6B och beräknas springa iväg 22:45 ikväll 🙂 Jag får höra från många att jag nu kan glömma att ta mitt personbästa för det kommer att vara så otroligt trångt. Och den startgruppen vet jag inte ens vad tiden matchar, inte under timmen iaf 🙂

Synd att det blir så fel när man sett fram emot att ta ett pb! Hoppas på bättre uppstyrt på Tjejmilen om 3 veckor! 🙂

image