On the road

Jag är iväg några dagar och jobbar för Vitamin Well 🙂 Eskilstuna idag och imorgon och sen Gävle över fredagen. Kul med variation!

Nästa vecka ska jag med VW till Hälso mässan i Linköping på lördagen (25/1) också! Någon som ska dit? Både Mårten och Kristin är där och föreläser såg jag! 🙂 Mårten på lördagen och Kristin på söndagen.

Efter en dag med jobb runt på stans olika gym tog jag mog ett par timmar själv till träning och mötte upp min vän Sandra för lite träning på Actic 🙂 Hon lyckades få med mig på ett danspass (Just Dance) och som jag sagt och skrivit många gånger så är jag absolut ingen danstjej och det bevisade jag idag igen haha Min hjärna vill en sak och min kropp en annan… det gåååår inte 🙁 Haha Så osmidig och jag funderar på om mina höfter är hemligt stelopererade? Ja föreställ er det värsta,  det är jag det haha Men det var kul att prova något ”nytt” 🙂

image

Nya tag för imorgon. Haft mysig familjemiddag hos mamma ikväll och här ska jag slagga. Så mysigt och komma hem och så har man hundarna här som är så gosiga! Lovely!