Obstacle Training på Bosön

Idag var jag och Ellinor på Bosön för att prova på det här med hinderbana. Vi kom ganska precis vid kl 11 när det startade och då startade en genomgång av Konstantin där han gick igenom allt vad man skulle tänka på, tips, vanliga fel och bra teknik. Väldigt lärorikt att lyssna på och otroligt imponerande hur något då svårt kan se så lätt ut! 🙂

image

image

image

image

image

image

Efter det fick vi alla prova själva. Det var otroligt mycket folk vilket gjorde det ganska svårt för oss som är totalt gröna 🙂 Men vill liksom varken stoppa upp, vara i vägen eller att alla ska titta haha Men vi provade till slut på alla hinder som fanns på plats och det är jag glad för. Bara att få veta hur tungt det faktiskt är och hur jäkla osmidig jag är! *skrattar* Men att ta sig över,  rulla bra, kräla snabbt var sånt vi fick möjlighet att öva på. Men som att ta sig över väggar är för mig en omöjlighet i dagsläget och att då veta att vi är 3 st som ska springa tillsammans gör att vi kommer ta oss över allt med hjälp av varandra 🙂

Och det viktigaste inför nästa helg – så tighta kläder som möjligt OCH handskar! Bara av två armgångsförsök rev vi upp våra händer totalt. Vi tränar med andra ord alldeles för lätt 😉 Näe men också det är en vanesak såklart.

Jag är i alla fall glad att vi fick möjlighet att testa detta så vi vet hur det känns att ens möta ett hinder. Jag hade ingen aning om jag ska ta ett ben först eller en hand… men nu har jag ett hum! Men en sak är säker den som kollar min runda kommer få sig ett par riktigt goda skratt! Haha

Det ska bli extra kul att se Gladiatorerna ikväll och se hur Konstantin klarar hinderbanan!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image