Nytt jobb?

Jag sa ju upp mig från jobbet för en månad sen. Pressen med att jobba med just sälj fungerade inte just nu i mitt liv.
Det har varit otroligt skönt och nyttigt att få vara ledig och fokusera lite mer på mig själv och samtidigt jobba vidare med det mentala, mig själv och vart jag vill. Den här resan (Biggest Loser) har varit fantastiskt på så många sätt men otroligt stressig efter finalen spelats in… det är tufft att hitta balansen men jag kämpar på och det börjar kännas riktigt bra. Tänk vilken lång bit på vägen jag kommit ändå 🙂 Att ha kontrollen… fantastiskt.

Att för första gången också lyssna på kroppen och prioritera mitt välmående istället för att köra på och glömma bort mig själv eller gå in i väggen är i sig en seger. Men det känns ju naturligtvis väldigt läskigt att för första gången riktigt gå utan arbete… så därför tänkte jag väl slänga ut frågan här eller åtminstone säga att jag gärna tar emot förslag om ni vet något jobb som skulle passa mig!? 🙂

Mina tankar har ju kretsat otroligt mycket kring att jag vill jobba med något som jag brinner för, nu när jag äntligen hittat det – träning och hälsa. Jag har några projekt i tanke som jag jobbar på men jag vill ju ha ett heltidsjobb också och det som jag många gånger glidit in på är att få stå i receptionen på ett bra gym. Det känns som det skulle passa mig perfekt… att få vara den hjälpsamma som älskar service som jag jobbat med innan i så många år och som jag trivs med och sedan samtidigt få vara i en miljö som gör det lätt för mig att leva mitt nya liv. Att ha det så nära för att träna och på något sätt både leva och jobba i det, känns väldigt lockande! 🙂 Som gjort för mitt nya liv.

Ha mig i åtanke om ni hör eller vet något – jag nås på info@emmaeklund.com 🙂

Pigge
image

Fotograf: Luca Mara